duminică, 10 aprilie 2011

Lume, lume, hai la expozitie... ;)


Cloud Factory in parteneriat cu Fundatia Rubin va invita :

În zilele de 16 şi 17 aprilie, intre orele 12-18, 2011, Cloud Factory in parteneriat cu Fundatia Rubin ies in strada pentru a mai dedica un eveniment Sarbatorilor Pascale ; „Nori incondeiati” a treia editie.

Strada Regiment 5 Vanatori, nr 8 a cafenelei „Papillon”, in Piata Unirii, gazduieste membrii comunitatii Cloud Factory ce va propun o expozitie de creaţii handmade, muzica, ceai, workshop-uri pe teme ecologice.

Nori Incondeiati”este un eveniment cultural pentru cei interesati sa-si stimuleze latura creativa cat si pentru cei care doresc sa isi petreaca timpul liber in atmosfera clouds cu ceai si voie buna .

Expozanti va asteapta cu cele mai noi colectii de primavara, handmade; accesori, sapunuri, genti, haine si alte obiecte unicat.

În cele două zile ale evenimentului „Nori Incondeiati” dedicate „Sarbatorilor de Paste”se va desfăşura: workshop-ul pe tema ecologica „Nu Fi Pungas!” cu plase de panza oferite de membrii asociatiei pentru a fi pictate, in ideea de a renunta la punga de plastic, pentru una mai rezistenta. „Brose din textil” realizate din materiale textile refolosite, resturi de la atelierul de croitorie. „Oua din ghips” pictate si decorate intr-un mod experimental.

Expoziţia de „Nori Incondeiati”continua seria de manifestări care urmăresc să promoveze comunitatea handmade din vestul ţării, să o aducă în atenţia celor care apreciază frumosul şi originalitatea.

Ne-am asortat cu sanatatea ceaiului oferit de Enigma, muzica si voie buna, toate numai bune de savurat in ziua de „Florii” impreuna cu Fabrica de nori

Va asteptam cu voie buna.